Du kan ganske gratis få et godt indblik i, hvem vores direktør Anne Kaltoft er, og hvordan frontfiguren for Hjerteforeningen ser på diverse faglige, men også mere personlige emner i radioprogrammet Dahl på Hack, hvor Søren Dahl interviewer hende.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Politikere, komikere, skuespillere, meningsdannere og mange andre fremtrædende personer er igennem årene blevet interviewet af Søren Dahl, der står bag radioprogrammet Dahl på Hack. Du kan høre det på hjemmesiden dahlpaahack.nu.

I denne uge er det Hjerteforeningens administrerende direktør, Anne Kaltoft, som bliver interviewet af Søren Dahl.

 

Hør interview med Anne Kaltoft

Spol til 57 minutter og 15 sekunder inde i udsendelsen herunder for at høre interview med Anne Kaltoft.