Det er ikke mere end godt 15 år siden, at Facebook indtog vores liv og ændrede vores måde at kommunikere på, holde kontakter ved lige og dele oplevelser – også om sygdom

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Mange hjertepatienter deler deres op- og nedture i grupper på nettet, for grænserne for, hvad der før var privatliv, er flyttet ud på de sociale medier. I det nye nummer af Hjerteliv kan du læse om Ulf Ansbæk, som i en lukket Facebook-gruppe deler ud af erfaringer som hjertepatient og selv får gode råd til at leve med hjertesvigt, og om Maria Øholm, som har oprettet en gruppe for unge hjertesyge.

Du kan også blive klogere på arveloven og på, i hvilke familiekonstellationer det er særlig vigtigt at gøre sig tanker om at oprette testamente, så både du og din partner er sikret.

Og så har Hjerteforeningen indgået et nyt samarbejde med Tryg, om giver Hjerteforeningens medlemmer mulighed for en styrket og mere specialiseret forsikringsordning.

Husk også, at du kan gå dig til en gratis hjertestarter, når Hjerteforeningen i år gør landsindsamling til en Landsuddeling.

De indsamlede midler går nemlig ubeskåret til at give danskerne hjertestartere. Gå med søndag den 28. april.

Med one pot-opskrifterne får du inspiration til retter med et minimum af opvask, et maksimum af smag – og med masser af grønt, ligesom hjertet kan lide det.

Velbekomme.

Og rigtig gode læselyst.

 

Klik på bladet eller her for at læse Hjerteliv nr. 1, 2019