Da Lis Thomassens mand fik diagnosen hjertesvigt i den terminale fase, var det med øjeblikkelig udskrivning fra hospitalet uden hjælp. Læs denne og mange andre vedkommende historier i det nye nummer af Hjerteliv

Artiklen er udgivet for over 30 dage siden. Har du spørgsmål til indholdet, kontakt kkjensen@hjerteforeningen.dk.

I dette nummer af Hjerteliv fortæller Lis Thomassen om sit desperate forsøg på at få palliativ hjælp til sin mand, Jan Thomassen – en hjælp, som syntes nærmest umulig at få, men som ifølge Sundhedsstyrelsen skal være tilgængelig for alle patienter med livstruende sygdom.

Du kan også læse om ressourceforløb, som for mange patienter kan være svært at forstå, hvorfor de får bevilget. Det oplever socialrådgiver i Hjerteforeningen Malene Stærmose, som på Hjertelinjen jævnligt får henvendelser fra patienter, som søger hjælp til vejen gennem systemet.

Og så får du en stor guide til sundheds-apps til din smartphone eller tablet. Udbuddet af programmer med træningsruter og -resultater, skridt- og kalorietællere og vejen til nærmeste hjertestarter er enormt. Hjerteliv og sundhed.dk guider dig frem til de bedste.

Glæd dig også til opskrifter på hjertesund jul.

Rigtig god læselyst.

Klik på bladet eller her for at læse det nye Hjerteliv