Tusind tak til hele holdet bag indsamlingsshowet PULS, lyder det fra arrangør Morten Wessel, efter han sammen med Hjerteforeningen 2. juni skaffede penge til en hjertecamp for børn og unge med medfødte hjertelidelser

Bemærk

Denne artikel er over 1 år gammel. Efter artiklen blev udgivet, kan der være sket en udvikling i emnet og fakta, som artiklen omhandler, der ikke er medtaget her.

Indsamlingsshowet PULS løb af stablen 2. juni. Og med stor succes. Den røde løber var rullet ud, og alle, der var med – lige fra DK4s medarbejdere til produktionen over værter og underholdning til catering og tjenere – stillede gratis op for hjertesagen. Derudover var 30 andre frivillige ildsjæle med til at skaffe sponsorer, medieopmærksomhed og donationer af enhver art.

– Tusind tak til jer alle, lyder det fra arrangør Morten Wessel.

Pengene går til en hjertecamp for børn og unge med medfødte hjertelidelser.

 

BILLEDER. Se billeder herunder fra showet