Hos Hjerteforeningen tror vi på, at hvert slag tæller. På samme måde tæller hver indsamler den 22. april, hvor vi samler ind for at redde liv ved landsindsamlingen. Meld dig – og få din indsats til at tælle

Vi passer på hinanden

Lad os passe på hinanden ved at følge myndighedernes anbefalinger under coronakrisen. Læs om de generelle anbefalinger på coronasmitte.dk og om anbefalinger for hjertesygdom og coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Tak!

Når hjertet slår, er vi i live. Når det slår rigtigt, har vi det godt. Og når det ikke slår, er det slut.

Det kan stoppe som et lyn fra en klar himmel. Uden forvarsel. Uden farvel.

En ud af fire danskere dør af hjerte-kar-sygdom, og flere end 50.000 mennesker bliver hvert eneste år til nye hjertepatienter.

Mere end nogensinde er der brug for en organisation, der aktivt arbejder for at nedbringe de høje tal. Nogen, der taler hjertets sag.

Hjerteforeningen kæmper for bedre hjertesundhed for alle. For hjertepatienter, der har brug for behandling, genoptræning og menneskelig støtte.

For den almindelige dansker, som kan forebygge sygdomme i hjertet. Og for kommende generationer, der vil få glæde af den forskning, der udføres lige nu. Vi kæmper for hjertet.

Fordi hvert slag tæller.

 

Ja, jeg vil gerne samle ind til hjertesagen 22. april