Med ny app til din smartphone kan du bl.a. følge dine gåture, invitere dine venner til at gå med, oprette firmahold, dele dine oplevelser med andre og deltage i en af vores Udfordringer

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Med appen, der hedder Min Gå App, kan du bl.a. følge dine gåture, invitere dine venner til at gå med, oprette firmahold, dele dine oplevelser med andre og deltage i en af vores Udfordringer.

 

Allerede nu ligger der en udfordring klar til dig hvis du har lyst, nemlig Ladywalk udfordringen.

Alle dine gåture kan du dele med billeder og tekst samt anmelde via appens smileys, hvis du har lyst.

Du kan se din gåtur på et kort, se både antal skridt, kilometer og total tid, du har gået, samt hvor mange gåture du har været på.

Du kan holde pause undervejs på din tur ved at trykke Pause gåtur, og du kan altid genoptage turen ved at trykke Genoptag gåtur.

Som inspiration til en tur, har vi lagt alle vores Hjertestier og Ladywalk-ruter ind, som du frit kan vælge mellem.

Allerede nu ligger der en udfordring klar, nemlig Ladywalk udfordringen.

Appen udvikles og vedligeholdes af Hjerteforeningen. Appen er blevet til med økonomisk støtte fra Ladywalk.

Når du downloader appen, har du taget det første skridt mod et sundere og mere aktivt liv ved at blive en del af Min Gå App fællesskabet.

 

Har du spørgsmål til appen, er du velkommen til at kontakte os på websupport@hjerteforeningen.dk

 

Hent i App Store

 

Hent i Google Play