Modtag vores nyheder direkte i din indbakke, så snart de udkommer. Tilmeld dig MyNewsDesk ganske gratis, og du er helt med, lige så snart vi skriver om den seneste nye forskning på hjerteområdet eller har en skarp, aktuel holdning

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Er du nysgerrig på, hvad der foregår i forskningens verden, når det kommer til hjerte-kar-sygdom, eller er du bare rigtig interesseret i at vide mere om, når Hjerteforeningen har en skarp holdning, fx til politik?

Jamen så bør du abonnere på vores nyheder via MyNewsDesk! Det er ganske gratis, og vi sender dig kun relevante nyheder om hjerteområdet. Til gengæld gør vi det, så snart de er færdige og klar til at blive læst af dig og dine.

 

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder fra Hjerteforeningen

 

På forhånd tak for interessen for hjertesagen, god jul og godt nytår fra Hjerteforeningen.