Hjertesygdom rammer skævt både geografisk og socialt

Bemærk

Denne artikel er over 1 år gammel. Efter artiklen blev udgivet, kan der være sket en udvikling i emnet og fakta, som artiklen omhandler, der ikke er medtaget her.

Uligheden fortsætter i efterbehandlingen af sygdommen, når rehabilitering skal hjælpe patienten tilbage til en tilværelse med øget livskvalitet og lav risiko for genindlæggelser og ny sygdom. Desværre møder borgere med ingen eller kort uddannelse alt for sjældent op til rehabilitering, for systemet synes at være tilpasset patientgrupper med overskud og godt netværk. Ny forskning skal sætte fokus på, hvordan lighed i sundhed også kan gælde rehabilitering.

 

Reha - a' hva' for nået?

 

 

Rehabilitering - også for socialt udsatte

 

Læs også artiklen “Telerehabilitering: ”Det, der motiverer mig”

Artiklen har været offentliggjort i Hjertenyt nr. 3, 2017