Hjertesygdom rammer skævt både geografisk og socialt

Vi passer på hinanden

Lad os passe på hinanden ved at følge myndighedernes anbefalinger under coronakrisen. Læs om de generelle anbefalinger på coronasmitte.dk og om anbefalinger for hjertesygdom og coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Tak!

Uligheden fortsætter i efterbehandlingen af sygdommen, når rehabilitering skal hjælpe patienten tilbage til en tilværelse med øget livskvalitet og lav risiko for genindlæggelser og ny sygdom. Desværre møder borgere med ingen eller kort uddannelse alt for sjældent op til rehabilitering, for systemet synes at være tilpasset patientgrupper med overskud og godt netværk. Ny forskning skal sætte fokus på, hvordan lighed i sundhed også kan gælde rehabilitering.

 

Reha - a' hva' for nået?

 

 

Rehabilitering - også for socialt udsatte

 

Læs også artiklen “Telerehabilitering: ”Det, der motiverer mig”

Artiklen har været offentliggjort i Hjertenyt nr. 3, 2017