På weekendturen kan søskende til hjertebørn møde andre i samme situation som dem selv, blive forkælet, hygge, have det sjovt og få en god oplevelse sammen

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

På Fredericia Vandrehjem har vi adgang til bl.a. subtropisk badeland og bowling, så der bliver masser af muligheder for sjove aktiviteter i løbet af weekenden. Søndag formiddag kommer Cirkus Flik-Flak og underviser i klassiske cirkusdiscipliner, og her bliver der mulighed for at lære at jonglere, køre på ethjulet cykel, gå på line, stå på glasgår eller bare lege klovn. Der er ti frivillige voksne med på turen. I løbet af weekenden vil gruppen også have et par timer med en af Hjerteforeningens sygeplejersker for at snakke om, hvordan det er at være bror eller søster til et hjertebarn.

Hvem kan deltage?
Børn/unge, som har en bror eller søster med hjertesygdom. Deltagerne skal være mellem 9 og 15 år. Er barnet lidt ældre eller yngre og har lyst til at være med, så kontakt os gerne for at høre nærmere. Der er plads til 35 børn/unge.

Hvor skal vi være?
Fredericia Vandrehjem, Vestre Ringvej 98, 7000 Fredericia.

Tidspunkt: 29. september til 1. oktober 2017

Hvor får jeg mere information?

Hvad koster det?
Deltagelse er gratis. Det er først til mølle og man skal tilmelde sig senest d. 15. august 2017 på denne tilmeldingsblanket; Tilmeldingsblanket- søskende weekend efterår 2017

Vi glæder os til at se jer alle!