Hjerteforeningen er blevet opmærksom på en organisation ved navn "Danske Hjertesyge Børn”

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Hjerteforeningen er blevet opmærksom på en organisation ved navn “Danske Hjertesyge Børn” (www.hjertesyge.dk).

– Hjerteforeningen kender ikke organisationen, har ikke og ønsker ikke at få et samarbejde med den eller på anden vis understøtte den, siger Kim Høgh, administrerende direktør i Hjerteforeningen.

Hjerteforeningen er i gang med at indhente information om organisationen.