TrygFonden beskriver i dag et vigtigt forskningsprojekt under overskriften: "Tidlig hjertemassage og brug af hjertestarter sikrer et liv uden mén efter hjertestop". Hjerteforeningen har været med til at støtte projektet.

Vi passer på hinanden

Lad os passe på hinanden ved at følge myndighedernes anbefalinger under coronakrisen. Læs om de generelle anbefalinger på coronasmitte.dk og om anbefalinger for hjertesygdom og coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Tak!

Gør noget. Det er det vigtigste, når en person falder om uden for et hospital med hjertestop. Sådan sikres personens chancer for at overleve bedst muligt.

TrygFonden beskriver nu, at ny dansk forskning peger på, at “hurtig hjælp fra vidner ikke bare øger overlevelseschancerne markant. Den overlevende person vender i større udstrækning tilbage til sin normale tilværelse uden nogen mén.”

 

LÆS: Du kan læse hele historien her på TrygFondens hjemmeside.

Hjerteforeningen har været med til at støtte den vigtige forskning og bakker således op om arbejdet, der formidles af TrygFonden.