TrygFonden beskriver i dag et vigtigt forskningsprojekt under overskriften: "Tidlig hjertemassage og brug af hjertestarter sikrer et liv uden mén efter hjertestop". Hjerteforeningen har været med til at støtte projektet.

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Gør noget. Det er det vigtigste, når en person falder om uden for et hospital med hjertestop. Sådan sikres personens chancer for at overleve bedst muligt.

TrygFonden beskriver nu, at ny dansk forskning peger på, at “hurtig hjælp fra vidner ikke bare øger overlevelseschancerne markant. Den overlevende person vender i større udstrækning tilbage til sin normale tilværelse uden nogen mén.”

 

LÆS: Du kan læse hele historien her på TrygFondens hjemmeside.

Hjerteforeningen har været med til at støtte den vigtige forskning og bakker således op om arbejdet, der formidles af TrygFonden.