I forbindelse med den internationale opmærksomhedsdag for hjertesvigt sætter Hjerteforeningen igen fokus på den kroniske lidelse og afholder foredrag i de tre rådgivninger i Aarhus, Odense og København

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Ved denne anledning har vi etableret et samarbejde med flere af landets hjertelæger, der vil fortælle om den nuværende behandling af danske patienter – samt om den nyeste forskning og fremtidsudsigterne for hjertesvigt-patienter på længere sigt.

Efter foredragene vil det desuden være muligt at stille både hjertelægerne og Hjerteforeningens sygeplejersker spørgsmål.

Har du behov for eller interesse i at læse mere om hjertesvigt henviser vi med fordel til www.hjertesvigt.dk for mere information.

Foredragene foregår:

 

Aarhus

Tirsdag den 9. maj kl. 16-18

Jægergårdsgade 64-66
8000 Aarhus C

ved Brian Løgstrup, hjertelæge og ph.d. fra Hjertemedicinsk Afdeling på Aarhus Universitetshospital, samt Hjerteforeningens sygeplejerske Mette Munck

Læs mere her

 

Odense

Tirsdag den 9. maj kl. 16-18

Gråbrødrepassagen 9, 1. sal
5000 Odense C

ved Michael Kjær Poulsen, hjertelæge på Hjertemedicinsk Afdeling på Odense Universitetshospital, samt Hjerteforeningens sygeplejerske Kirsten Magaard

Læs mere her

 

København

Onsdag den 17. maj kl. 16-18

Vognmagergade 7, 3. sal
1120 København K

ved Emil Wolsk, hjertelæge på Hjertemedicinsk afdeling på Gentofte Hospital, samt Hjerteforeningens sygeplejerske Birgitte Brage.

Læs mere her