I forbindelse med den internationale opmærksomhedsdag for hjertesvigt sætter Hjerteforeningen igen fokus på den kroniske lidelse og afholder foredrag i de tre rådgivninger i Aarhus, Odense og København

Vi passer på hinanden

Lad os passe på hinanden ved at følge myndighedernes anbefalinger under coronakrisen. Læs om de generelle anbefalinger på coronasmitte.dk og om anbefalinger for hjertesygdom og coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Tak!

Ved denne anledning har vi etableret et samarbejde med flere af landets hjertelæger, der vil fortælle om den nuværende behandling af danske patienter – samt om den nyeste forskning og fremtidsudsigterne for hjertesvigt-patienter på længere sigt.

Efter foredragene vil det desuden være muligt at stille både hjertelægerne og Hjerteforeningens sygeplejersker spørgsmål.

Har du behov for eller interesse i at læse mere om hjertesvigt henviser vi med fordel til www.hjertesvigt.dk for mere information.

Foredragene foregår:

 

Aarhus

Tirsdag den 9. maj kl. 16-18

Jægergårdsgade 64-66
8000 Aarhus C

ved Brian Løgstrup, hjertelæge og ph.d. fra Hjertemedicinsk Afdeling på Aarhus Universitetshospital, samt Hjerteforeningens sygeplejerske Mette Munck

Læs mere her

 

Odense

Tirsdag den 9. maj kl. 16-18

Gråbrødrepassagen 9, 1. sal
5000 Odense C

ved Michael Kjær Poulsen, hjertelæge på Hjertemedicinsk Afdeling på Odense Universitetshospital, samt Hjerteforeningens sygeplejerske Kirsten Magaard

Læs mere her

 

København

Onsdag den 17. maj kl. 16-18

Vognmagergade 7, 3. sal
1120 København K

ved Emil Wolsk, hjertelæge på Hjertemedicinsk afdeling på Gentofte Hospital, samt Hjerteforeningens sygeplejerske Birgitte Brage.

Læs mere her