Gryderne kommer i kog og hjerterne bliver varme, når børnebørn og bedsteforældre mødes på Hjerteforeningens nye madkurser

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Gennem læring, leg og sjove madoplevelser ændrer vi tre generationers madvaner og skaber større fællesskab blandt børn og ældre.

Projektet løftes af frivillige kræfter, og kurserne afholdes i første omgang i tretten af landets lokalforeninger i løbet af 2017.

Læs mere om Børnebørnenes madværksted i artiklen “Ny madskole for bedsteforældre og børnebørn”