Hjerteforeningen deltager på Modemessen, der finder sted 1.-3. februar, i Bella Center. Dermed kan du lige nå selv at opleve, hvordan Hjerteforeningen er med på moden med sine ”Elsk hjertet”-armbånd, der er blevet positivt modtaget af de store modebrands på messen

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Mange mennesker har stor lyst til at støtte patientforeninger og deres vigtige arbejde. Køber man Hjerteforeningens specialdesignede ”Elsk hjertet”-armbånd kan man støtte hjertesagen og forskning i kvinders hjerter. Og støttearmbåndene har i flere år stået på disken i Matas-butikker i hele landet.

–        I mange år har vi haft et fantastisk samarbejde med blandt andet Matas, som sælger vores støttearmbånd. Nu vil vi gerne nå ud til endnu flere, og derfor prøver vi noget helt nyt – nemlig at være med på moden og være på Modemessen, siger Michelle Wimmer, kampagneleder i Hjerteforeningen.

Med deltagelsen på Modemessen kan støttearmbåndene forhåbentlig finde vej til endnu flere butikker og nå en endnu bredere målgruppe af modebeviste kunder med hjertet på rette sted. Og Hjerteforeningen og ”Elsk hjertet”-armbåndet har fået en positiv modtagelse på Modemessen.

–        De store modebrands, vi har talt med, har været meget positive og åbne og synes, det er en god og vigtig sag. Vi har fået nogle gode kontakter, som vi skal arbejde videre med efter messen, fortæller marketingleder Ida Trads.

 

Moderigtig hjertesag

Men det er ikke nok at få støtteprodukterne ud i butikkerne. De skal også være relevante, moderne og ”in”, hvis de skal stå distancen i en hård konkurrence. Design- og boligekspert Louise Dorph, der også er Hjerteforeningens ambassadør, roser det nye Elsk Hjertet”-armbånd.

–        Armbåndet rammer tidens trend. Og det er jo skønt at kunne være både moderigtig og støtte et godt formål på samme tid, siger Louise Dorph.

Du kan møde Hjerteforeningen i Hal C stand C3-014A. Fredag den 3. februar er Modemessens sidste dag.

Har du fået lyst til at sælge Hjerteforeningens støttearmbånd eller kender nogen, der kunne være interesseret? Så kontakt Michelle Wimmer på michelletw@hjerteforeningen.dk