Hvad er blodtryk, hvor stor en rolle spiller kosten for hjertesundheden, og hvad er den mest udbredte hjerte-kar-sygdom? Hjerteforeningen.dk er parat med viden om hjerte-kar-sygdomme, forebyggelse og støtte til dig som hjertepatient, pårørende og fagperson.

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.