DK4 har i december bragt et interview med Hjerteforeningens formand, Anne Kaltoft, foretaget af tv-vært Ib Søby i programmet "Talksjow West". Se 4 klip fra talkshowet, hvor også manden bag 'Smadremanden', Søren Østergaard, deltager

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Anne Kaltoft forklarer, hvem Hjerteforeningen er, hvad vi kæmper for, og om hendes rolle som formand

 

Anne Kaltoft forklarer om social ulighed i forhold til hjerte-kar-sygdomme og om vigtigheden af genoplivning

 

Anne Kaltoft forklarer om strukturel forebyggelse og om, hvordan den politiske interesse for hjerteområdet er centralt

 

Anne Kaltoft har besøgt Zirkus Nemo mange gange, og Søren Østergaard (også kendt som Smadremanden og cirkusejer) om livet i og omkring manegen