Efter en succesfuld første sæson inviterer Hjerterytterne til informationsmøde forud for sæson 2017. Alle interesserede motionscyklister er velkomne, og mødet giver rig mulighed for at høre mere om projektet og planerne for 2017.

Bemærk

Denne artikel er over 1 år gammel. Efter artiklen blev udgivet, kan der være sket en udvikling i emnet og fakta, som artiklen omhandler, der ikke er medtaget her.

I starten af 2016 lancerede Hjerteforeningen et helt nyt cykelhold med navnet ”Hjerterytterne”, der er et cykelprojekt med plads til både begyndere og erfarne ryttere. Fokus er på fællesskab, oplevelser samt motion. 

Lige siden starten har Hjerterytterne reddet – eller skulle man sige cyklet – på en bølge af succes og cykelholdet tæller nu flere end 125 ryttere. Netop nu forbereder rytterne sig til den nye sæson og ambitionen er flere hold og flere cykelryttere ”med hjertet på rette sted”.

I forberedelserne til den kommende sæson inviterer Hjerterytterne derfor alle interesserede til at deltage i et informationsmøde med mulighed for at høre mere om projektet og planerne for 2017. 

Hjerterytterne 2017 – Informationsmøde
Mandag d. 10. oktober kl. 17.30-19.00
SOHO – Flæsketorvet 68, 1. i København
Læs mere her
Tilmelding ikke nødvendig