Efter en succesfuld første sæson inviterer Hjerterytterne til informationsmøde forud for sæson 2017. Alle interesserede motionscyklister er velkomne, og mødet giver rig mulighed for at høre mere om projektet og planerne for 2017.

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

I starten af 2016 lancerede Hjerteforeningen et helt nyt cykelhold med navnet ”Hjerterytterne”, der er et cykelprojekt med plads til både begyndere og erfarne ryttere. Fokus er på fællesskab, oplevelser samt motion. 

Lige siden starten har Hjerterytterne reddet – eller skulle man sige cyklet – på en bølge af succes og cykelholdet tæller nu flere end 125 ryttere. Netop nu forbereder rytterne sig til den nye sæson og ambitionen er flere hold og flere cykelryttere ”med hjertet på rette sted”.

I forberedelserne til den kommende sæson inviterer Hjerterytterne derfor alle interesserede til at deltage i et informationsmøde med mulighed for at høre mere om projektet og planerne for 2017. 

Hjerterytterne 2017 – Informationsmøde
Mandag d. 10. oktober kl. 17.30-19.00
SOHO – Flæsketorvet 68, 1. i København
Læs mere her
Tilmelding ikke nødvendig