Fredag den 23. september var regnskabets time. Morten Wessel kunne overbringe 148.507 kr. til Hjerteforeningen, der vil bruge pengene til det livsvigtige arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Han overrakte pengene sammen med formanden for Hjerteforeningen Glostrup/Rødovre, Jann Larsen. Det var frivilligchef Betina Egede Jensen og frivilligkonsulent Charlotte Enghusen Andersen, der tog i mod de mange penge – og kvitterede med krammere og en kurv fyldt med (mindre) sunde godter.

Det var lørdag 3. september at et kæmpe arbejde for Morten Wessel kulminerede. Da var der fest i Herlev Hallen – og ca. 400 mennesker havde en festlig aften, hvor al omsætning gik ubeskåret til Hjerteforeningen.

Morten Wessel havde på egen hånd taget initiativet til velgørenhedsarrangementet og skaffet en lang række sponsorer, der alle stillede sin arbejdskraft eller sine produkter gratis til rådighed. Dermed kunne billetindtægterne samt salg af drikkevarer gå til Hjerteforeningens vigtige arbejde.

– Jeg oplevede, at flere og flere, som jeg igennem tiden har spillet fodbold med, fik problemer med hjerte-kar-sygdomme i en tidlig alder. Det er baggrunden for mit initiativ til PULS-arrangementet, fortæller Morten Wessel.

– Det var et meget imponerende og professionelt arrangement. Stor tak til Morten for hans indsats – og til de mange sponsorer, medhjælpere og kunstnere, der gjorde aftenen mulig. Og selvfølgelig for de mange penge, siger Jann Larsen, Hjerteforeningen Glostrup/Rødovre.

LÆS MERE på Facebook

SE VIDEO herunder

 

SE BILLEDER herunder:

Hjertepuls aften i Herlevhallerne Til fordel for Hjerteforeningen Morten Wessel arrangerer 0045 6160 29 08 Selve festen

Jann Larsen deltog aktivt i festen.

Hjertepuls aften i Herlevhallerne Til fordel for Hjerteforeningen Morten Wessel arrangerer 0045 6160 29 08 Selve festen

Bordet med repræsentanter fra Hjerteforeningen Glostrup/Rødovre.

Morten Wessel og Hjertepuls til fordel for Hjerteforeningen  Lokalformanden Jann Larsen fra Hjerteforeningen og Morten Wessel glæder sig til den store fest der afholdes i Herlevhallerne den 3 september 2016

Jann Larsen og Morten Wessel under forberedelserne.

Hjertepuls aften i Herlevhallerne Til fordel for Hjerteforeningen Morten Wessel arrangerer 0045 6160 29 08 Selve festen

Hjerteforeningen Glostrup/Rødovre mødte alle festdeltagerne med denne stand.

Hjertepuls aften i Herlevhallerne Til fordel for Hjerteforeningen Morten Wessel arrangerer 0045 6160 29 08 Selve festen