Jenny Bjerre, læge, ph.d.-studerende fra Herlev-Gentofte Hospital, har netop præsenteret sin forskning på den internationale hjerte-kongres ESC i Rom

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Resultaterne viser, at hjertepatienter med en ICD har en højere risiko end den øvrige befolkning for at blive involveret i et trafikuheld. Læs mere her: https://dagensmedicin.dk/icd-patienter-oftere-involveret-trafikuheld/

Hjerteforeningen har støttet denne forskning, og Jenny Bjerre har haft Hjerteforeningens forskningschef, Gunnar Gislason, som vejleder.

– Jeg er pavestolt. Det viser potentialet i Dansk registerforskning, at vi har tre ud af de 25 forskere, der blev udvalgt til de forskellige kategorier i YIA. Heraf altså Jenny Bjerre, som vinder førstepræmie. Dansk registerforskning er på højt internationalt niveau, siger Gunnar Gislason.