Jenny Bjerre, læge, ph.d.-studerende fra Herlev-Gentofte Hospital, har netop præsenteret sin forskning på den internationale hjerte-kongres ESC i Rom

Bemærk

Denne artikel er over 1 år gammel. Efter artiklen blev udgivet, kan der være sket en udvikling i emnet og fakta, som artiklen omhandler, der ikke er medtaget her.

Resultaterne viser, at hjertepatienter med en ICD har en højere risiko end den øvrige befolkning for at blive involveret i et trafikuheld. Læs mere her: https://dagensmedicin.dk/icd-patienter-oftere-involveret-trafikuheld/

Hjerteforeningen har støttet denne forskning, og Jenny Bjerre har haft Hjerteforeningens forskningschef, Gunnar Gislason, som vejleder.

– Jeg er pavestolt. Det viser potentialet i Dansk registerforskning, at vi har tre ud af de 25 forskere, der blev udvalgt til de forskellige kategorier i YIA. Heraf altså Jenny Bjerre, som vinder førstepræmie. Dansk registerforskning er på højt internationalt niveau, siger Gunnar Gislason.