Kost spiller en stor rolle for vores helbred, og mange af de ting, vi putter i munden, har indflydelse på hjerte-kar-systemet. Nogle ting gavner og styrker – andre er decideret farlige. Ved du, hvad der gavner, og hvad der gør skade? Test din viden om hjertevenlig og hjertefjendtlig mad her

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.