I Hjerteforeningens rådgivning kan du deltage i et væld af aktiviteter. Du kan i aktivitetskalenderne her få et overblik over de spændende aktiviteter. Kom og vær med

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Vidste du, at vi har netværksgrupper for sygemeldte med hjertesygdom, Mindfulness for hjertepatienter, oplæg til forældre til et hjertebarn om reglerne for sygefravær i folkeskolen og på ungdomsuddannelserne, kend dine muligheder for fleksjob som hjertepatient …

Det og meget andet kan du læse mere om i aktivitetskalenderen for vores tre rådgivninger i Odense, Aarhus og København.

Vi glæder os til at se dig i efteråret.

Aktivitetskalender Syddanmark efterår 2016

Aktivitetskalender Midt- og Nordjylland efterår 2016

Aktivitetskalender Sjælland og Hovedstaden efterår 2016