Sæt kryds i kalenderen allerede nu og hold dig aktiv og hjertesund hele sommeren, så er du klar til årets velgørenhedsløb i oktober for både mænd og kvinder

Bemærk

Denne artikel er over 1 år gammel. Efter artiklen blev udgivet, kan der være sket en udvikling i emnet og fakta, som artiklen omhandler, der ikke er medtaget her.

Løbene foregår i følgende byer: Ålborg (1/10), Charlottenlund (2/10), Århus (8/10), Sønderborg (9/10) og Odense (16/10). Du kan løbe 5 km eller 10 km.
Det seneste år der blevet tilføjet en gå-ruten på 2,5 km og mænd er også blevet inviteret med til at løbe for kvinders hjerter.

I Charlottenlund byder vores ambassadør Charlotte Næss-Schmidt velkommen og i Odense sætter vores ambassadør Julie Berthelsen gang i løberne.

Indsamler du 500 kr. eller mere via AidBuilder, får du et gratis startnummer af Hjerteforeningen.
Du kan starte din egen indsamling her

Tilmelding til løbene foregår her

Siden 2011 har i FORM og Hjerteforeningen arbejdet sammen om i FORM Hjerteløbet, der alle finder sted i oktober. I FORM Hjerteløbet donerer et fast beløb pr. tilmeldte løber til Hjerteforeningens arbejde med kvinder og hjerte-kar-sygdom, og er en fast del af Elsk Hjertet kampagnen.