Oplev vores smukke kyster sammen med familie og venner

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

For femte år i træk arrangerer Hjerteforeningen og Danmarks Naturfredningsforening kystvandring. 

I år går vi søndag den 12. juni. Der er 33 forskellige ruter at vælge mellem.

Kombiner en rask gåtur med frisk luft, motion og måske en frisk badetur som afslutning på turen.

Der er ingen tilmelding.

Læs mere om mulighederne for en flot naturoplevelse langs de smukke danske kyster i kombination med hjertesund motion