ECCO Walkathon støtter både Hjerteforeningens forskningsarbejde og deres mission for at få flere til at gå hver dag.

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Når du deltager i ECCO Walkathon 2016, er du med dine fødder og et enkelt kryds med til at hjælpe Hjerteforeningen i deres forskningsarbejde så flere overlever hjerte-kar-sygdomme. Dette vil ske gennem et ECCO forskningslegat til Hjerteforeningen baseret på indtægterne ved ECCO Walkathon. 

Gå med i København, Odense, Aalborg eller Kolding og saml ind med fødderne. For hver kilometer, du går, donerer ECCO 7,5 kr. til Hjerteforeningens arbejde.

I år er der fire ruter på mellem 6 og 10 km: Familieruten, Street Food ruten, Bag Kulisserne ruten og Just Walk ruten.
 

Læs mere om ruterne og hvordan du melder dig til her