Over 4.000 indsamlere deltager den 24. april i Hjerteforeningens første landsindsamling til gavn for bl.a. forskning i hjerte-kar-sygdomme. Del dit billede under hashtagget #detgælderlivet og vind Peter Schmeichels fodboldtrøje

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Du kan dele dine billeder fra din indsamlingsrute af dig, dine venner og familie, når du den 24. april samler ind for Hjerteforeningen. Det gør du ved at skrive hashtagget #detgælderlivet, når du lægger dit indsamlingsbillede på Facebook, Instagram eller Twitter.
Bruger du hashtagget, deltager du i lodtrækningen om at vinde en målmandstrøje båret af Hjerteforeningens ambassadør Peter Schmeichel, da han sammen med fodboldlandsholdet vandt europamesterskabet i fodbold i 1992.

troeje

Hvorfor?
I løbet af dagen samler Hjerteforeningen billederne sammen og laver et fælles opslag et par gange om dagen på foreningens Facebook-side www.facebook.com/hjerteforeningen samt Twitter og Instagram.
Husk at respektere, hvis der er nogen personer, som ikke ønsker at være på billederne. Men mon ikke du møder en masse glade mennesker, som vil vise gejsten for og lysten til at kæmpe for hjertesagen?

Sådan gør du
1)    Tag et godt foto af en glad situation, når du samler ind – gerne med indsamlingshjertet i hånden
2)    Læg det på din egen Facebook-side
3)    Husk at skrive linjen #detgælderlivet, når du lægger billedet på
4)    Hjerteforeningen kan nu finde dit foto og lægge det op på foreningens Facebook-profil. Tak

Du kan også skrive #detgælderlivet i Instagram og på Twitter.

Hvis du ikke ønsker at bruge hashtag, kan du i stedet sende dit foto til Hjerteforeningen på madslo@hjerteforeningen.dk. Du deltager ikke i lodtrækningen, hvis du sender via e-mail.

Tak for din støtte
Vi er rigtig glade for, at over 4.000 danskere har sagt ja til at indsamle på søndag den 24. april til Hjerteforeningens første landsindsamling. De indsamlede midler går til hjertesagen, bl.a. forskningen i hjerte-kar-sygdomme, som 1 ud af 4 danskere dør af. Du kan stadig nå at melde dig som indsamler.
Læs mere og meld dig på kampagnehjemmesiden www.1udaf4.dk.

Hjerteforeningens andre ambassadører
Michael Laudrup er ligesom Peter Schmeichel ambassadør for Hjerteforeningen. Se hvorfor herunder.

Bodil Jørgensen er også ny ambassadør for Hjerteforeningen. Se video med hende herunder.