Så er vinderen af den tidligere landsholdslegendes fodboldtrøje fundet. Stort tillykke

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Under Hjerteforeningens landsindsamling den 24. april lavede vi en konkurrence blandt indsamlerne om at vinde tidligere landsholdsmålmand og fodboldlegende Peter Schmeichels trøje, som har bar under EM-sejren i 1992. Vinderen er nu udtrukket, og det blev Bonnie Schneider.

Stort tillykke Bonnie! Og vi vil gerne se den på, så send gerne foto, når den er modtaget. I første omgang skal du sende din postadresse til os via e-mail madslo@hjerteforeningen.dk.

Bonnie Schneider og formodentlig søn deltog ved at mærke sine billeder fra indsamlingsdagen med ?#?detgælderlivet?

Her trøjen:

troeje