Hjerterytterne inviterer til foredrag med Rolf Sørensen og Casper Palmvig tirsdag den 29. marts kl. 17.30-19.30 på First Hotel Copenhagen

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

”Om at sætte sig et mål – og nå det”
Sådan lyder overskriften på foredraget fra tidligere professionel cykelrytter og nuværende tv-kommentar på TV2 Rolf Sørensen den 29. marts, når cykelfællesskabet Hjerterytterne inviterer til et par spændende timer på First Hotel Copenhagen.
Rolf Sørensen vil fortælle om hans kærlighed til cykelsporten og om hvordan cykling, på godt og ondt, har fyldt det meste af hans liv.

Gennemførte ironman med nyt hjerte
Hjertetransplanterede Casper Palmvig fortæller historien om, hvordan hjertet pludselig svigtede, hvordan han fik kæmpet sig tilbage til livet, og hvordan han fik trænet sig op til at gennemføre en ironman.
”Fra nyt hjerte til Ironman”, hedder hans foredrag.

Indsamler penge til hjertesagen
Formålet med arrangementet er at indsamle midler til forskning og forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme.
Rolf Sørensen og Casper Palmvig har doneret deres foredrag til Hjertesagen, og First Hotel Copenhagen stiller vederlagsfrit faciliteter til rådighed.
Alle pengebeløb i forbindelse med billetsalg går derfor ubeskåret til det gode formål.
Vel mødt.

Du kan købe billetter hos Billetto.dk

Besøg Hjerterytterne.dk for at læse og se mere om Hjerterytternes virke