2015 har i sandheden været Føddernes år, når det kommer til fundraising af midler til Hjerteforeningens arbejde

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Over 42.000 kvinder gik den 18. maj 7 eller 12 km i 11 forskellige byer, hvilket har resulteret i et imponerende flot indsamlingsbeløb til Hjerteforeningen på 500.000 kr.

Ligeledes har aktivitetsniveauet også været højt i vores samarbejde med ECCO Walkathon, hvor vi også rundede den halve million indsamlede kr. til Hjerteforeningen. 134.285 km blev tilbagelagt i år for den gode sag. 

Snør skoene for igen i år har vi samarbejde med Ladywalk og ECCO Walkathon

Ladywalk i 12 byer den 30. maj
Allerede nu kan du tilmelde dig Ladywalk, der finder sted mandag den 30. maj 2016 i 12 byer.
Du kan tilmelde dig som enkeltperson eller du kan samle mindst 11 kvinder og gå sammen som et hold. 
Så inviter kolleger, veninder, naboerne eller alle kvinder i din familie – flere generationer kan være med.
Tilmeld jer her

Ecco Walkathon – det gør en forskel at gå
ECCO donerer kr. 7,50 pr. kilometer hver deltager går ved ECCO Walkathon. Mere end 450.000 mennesker har deltaget gennem årene og har gået godt 4 millioner kilometer svarende til 10 gange rundt om kloden og indsamlet mere end 30 millioner kr. 
Datoerne for årets Walkathon er endnu ikke offentliggjort, men ligger sidst i september til midt i oktober. Vi sender information ud i vores nyhedsbrev, når vi ved mere.