Kom til julekoncert i Herning, Aarhus og København

Bemærk

Denne artikel er over 1 år gammel. Efter artiklen blev udgivet, kan der være sket en udvikling i emnet og fakta, som artiklen omhandler, der ikke er medtaget her.

Herning – Herning Kirke

Tirsdag den 25. november kl. 19.30

Julekoncert med Trine Gadeberg i Herning Kirke


Aarhus – Sct. Pauls Kirke


Torsdag den 4. december kl. 19.30

Sammen med Red Hot Four vil sangerinden Miriam Mandipira, som er født og opvokset i Zimbabwe, levere noget af sit bedste i en helstøbt kirkekoncert, hvor hun sætter sit personlige præg på en varieret, smuk og samtidig festlig oplevelse.


København – Helligaandskirken


Søndag den 14. december kl. 14 og 16

Kom i julestemning og oplev bl.a. uddrag af Händel, Wagner og dejlige fællessalmer.

I dagens anledning danner 14 medlemmer af Copenhagen Philharmonic – Hjerteforeningens kammerorkester dirigeret af Giordani Bellincampi. Desuden medvirker bl.a operasangerne Palle Knudsen og Ylva Kihlberg, samt den landskendte violinist Kim Sjøgren. Traditionen tro er koncerten under kunstnerisk ledelse af trompetisten Gorm Hovaldt.