Hjerteforeningen udgiver nu rapporten ”Hjertets tilstand 2014”, hvor den nyeste viden og de nyeste tal om hjertekarsygdom i Danmark er samlet. Læs den her

Vi passer på hinanden

Lad os passe på hinanden ved at følge myndighedernes anbefalinger under coronakrisen. Læs om de generelle anbefalinger på coronasmitte.dk og om anbefalinger for hjertesygdom og coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Tak!

Hvert år rammes omkring 50.000 danskere af hjertekarsygdom, og hvert år dør 13.500 danskere af hjertekarsygdom. Rygning, kost og inaktivitet er nogle af de væsentligste risikofaktorer.

Tallene er netop offentliggjort i rapporten ”Hjertets Tilstand 2014”, udgivet af Hjerteforeningen. Rapporten afslører også, at 430.000 danskere nu lever med en hjertekarsygdom. Det er rekordmange. Derfor er der fortsat stærkt brug for forbedringer på hjerteområdet.

”Hjertets tilstand 2014” skal være en hjælp til alle parter i Hjerteforeningens kamp for bedre forebyggelse, diagnostik, behandling og efterbehandling af hjertekarsygdom i Danmark.

Se hele rapporten herunder:

Læs også alle tallene bag Hjertets Tilstand i rapporten “Hjertekarsygdomme i 2011. Incidens, prævalens og dødelighed samt udviklingen siden 2002.”

by , 29. april 2014